Vraag informatie of meld je aan!

Wil je meedoen met Alpha ? Dat is mooi.. Je bent van harte welkom

In Almere worden in het voorjaar en in het najaar minimaal 1 Alpha cursus  gegeven.

Momenteel lopen er twee cursussen op woensdagavond en donderdagavond. Die zijn al zover gaande dat het niet mogelijk is om nog aan te sluiten.

 

Na de zomervakantie wordt er weer minimaal 1 nieuwe groep gestart. Geef jezelf alvast op. Dan houden we je op de hoogte.

 

 

 

Heb je interesse, Misschien heb je nog vragen?   Wil je niet tot september wachten om met geloven aan de slag te gaan? laat dan in ieder geval wat van je horen.  En vul het aanmeld/contactformulier in dan nemen we contact met je op . Het verplicht uiteraard tot niets .    

 

 

 

Ben je Student ? Voor jou hebben we een speciale Alpha  :   Alpha-Student.   Klik hier om naar hun eigen website te gaan

Naast de “gewone ” Alpha-cursus voor volwassenen  zijn er ook regelmatig andere Alpha’s voor specifieke doelgroepen zoals Youth Alpha (ook in Almere al regelmatig toegepast op jongerenclubs  van kerken) Student Alpha, Prison Alpha en ook de Marriage Course  en Prayer Course van Alpha. Kijk voor actuele info op de algemene website van Alpha-cursus en Marriage course.

Vul het onderstaande contactformulier is  als je  je aan wilt melden of een vraag wilt stellen . We reageren zo snel mogelijk, meestal binnen een paar uur !!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht