Alpha cursus natuurlijk ook in Almere

Leuk dat je deze site bezoekt waarin je meer te weten kunt komen over de Alpha cursus .
De Alpha cursus is een traject van zo'n 11 avonden waarbij je op een leuke , persoonlijke maar ook een vrijblijvende manier kunt kennismaken met de betekenis van het christelijk geloof voor je leven.
De cursus is internationaal en ook in nederland zijn honderden locaties waar cursussen draaien.
In Almere wordt de cursus ook al meer dan 13 jaar gegeven.
Heb je vragen over geloven?  Wil je wel eens  weten wat nou werkelijk de kern is van het geloof ?
Doe dan gewoon mee met een komende gratis cursus . En lees snel verder over de inhoud en ervaringen van deelnemers .
klik op de afbeelding voor straatfilmpje                                           klik op de afbeelding voor de landelijke site van Alpha
Is er meer??
 
Alpha -actueel . Begin augustus 2014

Het is zomer in Nederland .velen zijn op vakantie of  zullen de komende weken gaan genieten van een aantal vrije weken  in Almere of op de camping of andere (verre) oorden.

We wensen iedereen een hele ontspannen en fijne zomertijd toe.  Uit ervaring weet ik dat mooie landschappen en natuur je stil kunnen laten worden en de gedachte oproept dat zoveel moois zeker niet toevallig is ontstaan.

Vragen over de oorsprong en over de zin van het leven, vragen over God;   Wellicht toch eens goed om daar eens wat nader bij stil te staan. Een Alpha -cursus is de plaats om vrijblijvend je vragen te kunnen stellen.

 

Na de zomer start dan weer het Alpha-seizoen in Almere en de eerstvolgende cursus start op de woensdagavond op 17 september .

 

Wil je hieraan meedoen ?  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 
.AGENDA 2014

 

1 juli alle cursussen voorseizoen zijn afgerond
30 augustus infostand Alpha op Dag van de eenheid   Esplanade  Almere Stad
17 september

start najaar ALPHA CURSUS


  


klik hier om info te krijgen of je op te geven

 

ALPHA-ALMERE ook op FACEBOOK   klik hier en blijf op de hoogte

 


">

Ook de survival expert Bear Grills  "did Alpha"  klik op afbeelding om het promotiefilmpje te zien

 

 
WELKOM BIJ ALPHA-CURSUS ALMERE

 

Van harte welkom op de website van Alpha Almere. Hier vind je algemene informatie over de Alpha cursus en kun je contact leggen en je aanmelden voor één van de cursussen die binnenkort in de buurt worden gehouden. Ook vind je ervaringen van deelnemers en links naar de websites van de verschillende organiserende kerken.

Wellicht ben je door een folder, advertentie, artikel of een vriend(in) op deze website gewezen. Al dan niet op zoek naar wat het leven nog meer te bieden heeft. Misschien heb je voor je gevoel alles, maar lijkt er nog wat te ontbreken. Of misschien ben je juist wel iemand waarbij niet alles voor de wind gaat. Of je partner gelooft en jij niet en je wilt wel eens uitzoeken wat het christelijk geloof inhoudt. Wat ook de achterliggende reden is: je bent van harte welkom op deze site en op een van de honderden Alpha-cursussen in Nederland.

 

Op zoek naar antwoorden?
De Alpha-cursus biedt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt.
De cursus is laagdrempelig, gezellig, leerzaam, maar ook gewoon leuk.
Als je besluit de cursus te gaan volgen, ben je niet de enige. Meer dan 8 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus gevolgd in kerken, scholen, studentenverenigingen en zelfs gevangenissen en vonden het de moeite waard!